Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskey Proeverij in Leuven

Details over dit uitje

Altijd al alle ins en outs willen weten over whiskey? Dan is dit nu uw kans! Tijdens deze proeverij in hartje Leuven maakt u kennis met whiskey’s uit de hele wereld. Het verschil en overeenkomsten tussen de verschillende whiskey’s worden tijdens deze proeverij duidelijk, tenzij u vooraf al te diep in het glaasje hebt gekeken. Deelname aan deze proeverij is het leukst als u geheel ‘nuchter’ bent.

We starten met wat algemene kennis over de historie over het ontstaan en de ontwikkeling van deze wereldberoemde drank. Daarna komt ook het distillatieproces aan bod. En natuurlijk komen een aantal flessen op tafel. Na afloop van deze proeverij weet kunt u die ene fles whiskey een hele betekenis geven.

Deze whiskey proeverij kan geheel op maat worden georganiseerd. Zowel voor leken als de echte liefhebber, kan deze whiskey degustatie persoonlijk worden ingericht met merken die jullie nog nooit hebben gedronken of ontdekt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding en uitleg
  • Degustatie van diverse whiskey’s
  • In hartje Leuven
  • Te boeken op elke gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Leuven compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Leuven, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze proeverij van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan