Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game in Leuven

Details over dit uitje

Bent u ook zo’n fan van gebouwen en vastgoed? Wordt nu mede dankzij Leuven Events de beste fictieve manager van het grootste Leuvens vastgoedkantoor! Tijdens deze tablet game is het uw taak om zoveel mogelijk panden in uw beheer te krijgen & geld verdienen.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams, ieder team krijgt zijn/haar eigen GPS tablet mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen.

Zorg ervoor dat uw team slimmer en sneller is dan de concurrentie. Geloof ons, uw bankrekening groeit het snelst! Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het hards!

Tevens wordt tijdens het spel ook uw kennis over de stad getest. Het programma wordt afgesloten met een welverdiend drankje tijdens de feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Leuvens café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • GPS Tablets
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan