8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 184 reviews
+32 1 698 01 20
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Evenementenbureau Leuven Events heeft een groot bestand van Vlaamse artiesten opgebouwd. Al onze artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes. We verzorgen graag een onvergetelijke avond voor u met Leuvense cabaretiers, accordeonisten, bands, animatoren en zangers. Als u dat wilt, hebben we ook presentatoren voor u om uw avond ‘aan elkaar te kletsen’. U hoeft het maar te zeggen!
Lees meer
Betalen
Op diverse manieren kunt u bij Leuven Events gemakkelijk en veilig te betalen: bijvoorbeeld contant op kantoor, met uw creditcard of via de factuur die we standaard samen met de bevestiging van uw evenement naar u toesturen. Nadat u de factuur heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen.
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Leuven Events kan ook bijzonder drukwerk voor u verzorgen als u dat wenst. U heeft bijvoorbeeld een bedrijfsuitje en wilt u uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap laten zetten? Geen probleem! Wij regelen het graag voor u. Het is namelijk heel leuk om u als team te onderscheiden met uw eigen sweaters in bedrijfskleuren. Maar ook fantastisch als herinnering! Informeer naar alle mogelijkheden!
Lees meer
Comfortable boot
Boek een luxe boot bij Leuven Events. Wij bieden u een zeer uitgebreide selectie van o.a. klassieke salonboten, rondvaartboten, trekschuiten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven dankzij onze uitstekende contacten met gerenommeerde rederijen en bootverhuurbedrijven in de omgeving van Leuven.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat door ons een foto reportage en /of video reportage maken van uw (bedrijfs)uitje, (vrijgezellen)feest of een ander arrangement van Leuven Events. Uit ervaring weten we dat vaak iemand van uw gezelschap niet voluit kan meegenieten van de dag, omdat hij of zij alles moeten vastleggen op foto- en videoapparatuur. Maar vanaf nu kan iedereen genieten van een dagje Leuven!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
U kunt op voorhand een geheel verzorgde catering bij Leuven Events reserveveren. We hebben door de hele stad uitstekende contacten met diverse Leuvense cateraars, hierdoor is er altijd een cateraar beschikbaar die op maat kan leveren. Uiteraard heeft u meerdere opties waar u uit kan kiezen en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Hotel
Bij evenementenbureau Leuven Events kunt u bij de reservering van uw uitje of arrangement online een hotel naar keuze boeken. Lijkt het u niet heerlijk om uitgerust wakker te worden met een lekker ontbijtje in Leuven, of na een lekkere vermoeiende dag in Leuven rustig uitslapen in een luxe hotelkamer? Ons in ieder geval wel!
Lees meer
Luxe touringcar
Wilt u geen last hebben van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Leuven Events biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Leuven, om daar deel te nemen aan een Leuvense Excursie.
Lees meer
Parkeeradvies
Komt u met eigen vervoer? Leuven Events geeft u het beste parkeeradvies om te parkeren in het centrum van de stad. Er zijn ook gratis Parkings aan de rand van het centrum waar u kunt parkeren op een steenworp afstand van het centrum.
Lees meer
Restaurant
Uiteraard kunt u ook vooraf een goed restaurant reserveren in het centrum van de stad, als afsluiting van uw uitje of arrangement van Leuven Events. Als evenementenbureau van feestelijke uitjes zouden wij niet optimaal functioneren zonder onze uitstekende contacten met de Leuvense horeca.
Lees meer
Tickets
Lang in de rij staan? Dat is niet nodig als u bij Leuven Events vooraf tickets en entreebewijzen of toegangskaarten voor musea, attracties en evenementen reserveert. Wij werken samen en hebben uitstekende contacten met de meest populaire en beroemdste dierentuin, musea en attracties in Leuven. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u weer tijd èn ook geld!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events en haar gelieerde ondernemingen bieden u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan