Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Shoot Out in Leuven

Details over dit uitje

De Crime City Tablet Game Shoot Out in Leuven is het perfecte spel voor teambuilding. In deze Game kunt u uw criminaliteit aan iedereen laten zien.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams. Met uw team gaat u onder andere banken beroven, etalages plunderen, kluizen kraken, wapens verzamelen & het andere team beroven. Via de tablet maakt u gebruik van de GPS om de activiteiten te coördineren.

Ondertussen is de politie op de hoogte van uw aanwezigheid. Gedurende het spel heeft u zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans! Het programma wordt afgesloten met de prijsuitreiking onder het genot van een drankje in een Leuvens café.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 consumptie
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan