Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Dinner in Leuven

Details over dit uitje

Tijdens het Get The Picture Dinner van Leuven Events worden jullie meegenomen naar het culinaire en historische hart van de stad zoals de Grote- en Oude Markt. Jullie maken leuke foto's van de mooiste stadspanorama's en monumenten en schuiven aan in drie verschillende gastronomische eethuizen! Ontdek ´s-avonds de stad op unieke wijze, geniet van culinaire verrassingen en maak tussendoor de mooiste foto´s van markante stadsmonumenten en bijzondere mensen.

Welkom in het eerste restaurant. Jullie worden hartelijk ontvangen door onze spelbegeleider(s) met een drankje, vervolgens geeft onze begeleider jullie uitleg over dit evenement. Het is mogelijk om op voorhand zelf het gezelschap op te delen in teams maar wij kunnen dat uiteraard ook op voorhand doen. De teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. Elk team wordt op pad gestuurd met een camera door het centrum van Leuven om speciale foto-opdrachten te vervullen.

Er wordt natuurlijk geen professionele journalistiek bedreven maar mocht je een bekende Vlaming tegenkomen dan raden we je zeker aan een paar selfies te schieten! Wellicht levert dat extra bonuspunten op! Nadat jullie een gedeelte van de opdrachten hebben uitgevoerd, lopen jullie naar het restaurant dat jullie hebben uitgezocht voor het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht is het tijd geworden voor het tweede gedeelte van de puzzeltocht, fotograferend zetten jullie de pas erin om een zo hoog mogelijke score te halen met het gehele team.

Op het eind van de avond maakt onze begeleider(s) het winnende team bekend en wordt onze enige echte hoofdprijs uitgereikt. Naderhand krijgen jullie alle filmbestanden digitaal toegestuurd met alle kiekjes die jullie hebben gemaakt!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht


Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op door jullie gewenste avond!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan