Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Leuven

Details over dit uitje

Lekker ´s-avonds wandelen door de binnenstad van Leuven en met vrienden of collega´s voortreffelijk dineren in verschillende etappes? Reserveer het overheerlijke en geestverruimende Walking Dinner van Leuven Events! Zijn jullie op zoek naar een bijzonder relaxt groepsuitje of bedrijfsuitje? Het Walking Dinner is gewoon op z´n Vlaams-Brabants genieten! Onder leiding van een professionele stadsgids nemen we jullie mee naar onder meer het Monseigneur Ladeuzeplein, de Grote- en de Oude Markt, het Groot- en Klein Begijnhof en voor een bezichtiging van ´Het Fonske´.

Dit arrangement is een culinaire ontdekkingstocht afgewisseld met een ontspannen rondleiding door het centrum van Leuven. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je trek krijgt van deze avondvullende stadswandeling, onze gids zorgt voor de juiste routing en de leukste weetjes over de stad.

Er staan drie heerlijke eethuizen op het programma, steeds wordt een ander gerecht geserveerd. Geniet van de gastronomische verrassingen van Leuven en ontdek de stad van A tot Z!

Programma-indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan