Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Leuven

Details over dit uitje

Geïnspireerd op het bekende tv-spel ´Wie is de Mol?, presenteert Leuven Events is het Wie is de Rat Spel. Dit spelprogramma in Leuven gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Eén van je medespelers is namelijk de Rat!

Bij aankomst wordt uw gezelschap verdeelt in verschillende teams. Ga de stad in om de ‘speciale’ opdrachten uit te voeren. Maar let goed op er is een geniepig ratje bezig om alle teams te grazen te nemen. Het personage ‘de rat’ moet opletten dat niemand in de gate krijgt dat hij/zij de rat is, ondertussen moet de rat de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en saboteren.

Door dit spel leert u de stad op uw duimpje kennen, tegelijkertijd beleefd u een uniek dagje vol spanning etc. De opdrachten dienen gezamenlijk uit te voeren maar wees alert een van uw medespelers is de rat! Na afloop gaat u met het gehele gezelschap naar een leuke kroeg waar het beste team hun prijs ontvangt.

Inclusief:
  • 1 consumptie
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk! Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan