Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Leuven

Details over dit uitje

Een lid van de Bende van Nijvel heeft een moord gepleegd in een bekend Leuvens restaurant. Tijdens de Moordlunch van Leuven Events spelen jullie allemaal een eigen rol om de moordenaar te ontmaskeren. Een goed geschreven script, passende kledij en onze eigen politierechercheur zorgen voor een spannende toneelmiddag samen met vrienden of collega´s. Welkom bij de Moordlunch……gastronomisch genieten onder spannende omstandigheden…

Een spannende middag van ondervraging, blufpoker en leugentjes. Wie van jullie is de verlegen toiletjuffrouw, de dame van lichte zeden of een nietsontziende gangster? Er is namelijk iemand binnen jullie gezelschap die de moord heeft gepleegd…….Onze Vlaamse rechercheur (acteur) heeft zijn sporen verdiend in het ontmaskeren van lugubere criminelen en sinistere moordenaars. Tijdens dit geheimzinnige groepsuitje worden jullie geholpen en bijgestaan door de ´crême de la crême´ van de Belgische federale politie. Hij weet namelijk als geen ander wie liegt en wie de waarheid spreekt….

De winnaar van de Moordlunch is diegene die de moordenaar ontmaskert!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan