Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Leuven

Details over dit uitje

Een spannend avondje uit in Leuven met vrienden of collega´s? Een lid van de Bende van Nijvel heeft een moord gepleegd in een bekend Leuvens restaurant. Tijdens het Moorddiner van Leuven Events spelen jullie allemaal een eigen rol om de moordenaar te ontmaskeren. Een goed geschreven script, passende kledij en onze eigen politierechercheur zorgen voor een spannende toneelavond samen met vrienden of collega´s. Welkom bij het Moorddiner……gastronomisch genieten onder spannende omstandigheden…

Wie van jullie is de verlegen toiletjuffrouw, de dame van lichte zeden of een nietsontziende gangster? Er is namelijk iemand binnen jullie gezelschap die de moord heeft gepleegd…….Onze Vlaamse rechercheur (acteur) heeft zijn sporen verdiend in het ontmaskeren van lugubere criminelen en sinistere moordenaars. Tijdens dit geheimzinnige groepsuitje worden jullie geholpen en bijgestaan door de ´crême de la crême´ van de Belgische federale politie. Hij weet namelijk als geen ander wie liegt en wie de waarheid spreekt….Tussendoor geniet u van de lekkere gerechten en een heerlijk wijntje.

Tijdens het moorddiner leven jullie je volledig in een bizarre moordzaak in. Nadat je het script hebt doorgenomen en jullie je hebben omgekleed, gaat het spel beginnen. Veel hangt af van jullie inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie hij of zij verdenkt van de moord en waarom juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan