Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Shoot Out Dinner in Leuven

Details over dit uitje

Welkom bij dit hypermodern avondvullende spelprogramma van Leuven Events. Jullie maken namelijk gebruik van moderne GPS Tablets om met je criminele kameraden (teamgenoten) te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. En dat alles met een welkome gastronomische afwisseling in het centrum van Leuven, we nemen jullie tijdens het spel mee naar drie restaurants voor een uitgebreid diner in drie verschillende etappes.

We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de Crime City hoofdprijs! De Nobelprijs voor criminelen!

Hoe werkt de Crime City Shoot Out nu precies? Het doel van dit spelprogramma is heel eenvoudig: je probeert als één team zoveel mogelijk buit te verzamelen. Samen met je handlangers terroriseer je het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en aarzel vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie! Tijdens het spel heb je ook zicht op de bankrekeningen van de concurrentie, hierdoor weet je precies wanneer jouw team een tandje bij moet zetten. In het laatste restaurant van de avond wordt het winnende team beloond met een prachtige prijs! Veel plezier!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan