Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Fotospeurtocht in Leuven

Details over dit uitje

Tijdens de Culinaire Fotospeurtocht van Leuven Events worden jullie meegenomen naar het culinaire en historische hart van de stad zoals de Grote- en Oude Markt. Jullie maken leuke foto's van de mooiste stadspanorama's en monumenten en schuiven aan in drie verschillende gastronomische eethuizen! Ontdek de stad op unieke wijze, geniet van culinaire verrassingen en maak tussendoor de mooiste foto´s van markante stadsmonumenten en bijzondere mensen.

Welkom in het eerste restaurant. Jullie worden hartelijk ontvangen door onze spelbegeleider(s) met een drankje, vervolgens geeft onze begeleider jullie uitleg over dit evenement. Het is mogelijk om op voorhand zelf het gezelschap op te delen in teams maar wij kunnen dat uiteraard ook op voorhand doen. De teams bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. Elk team wordt op pad gestuurd met een camera door het centrum van Leuven om speciale foto-opdrachten te vervullen.

Er wordt natuurlijk geen professionele journalistiek bedreven maar mocht je een bekende Vlaming tegenkomen dan raden we je zeker aan een paar selfies te schieten! Wellicht levert dat extra bonuspunten op! Nadat jullie een gedeelte van de opdrachten hebben uitgevoerd, lopen jullie naar het restaurant dat jullie hebben uitgezocht voor het voorgerecht. Na het voorgerecht is het tijd geworden voor het tweede gedeelte van de puzzeltocht, fotograferend zetten jullie de pas erin om een zo hoog mogelijke score te halen met het gehele team.

Op het eind van de avond maakt onze begeleider(s) het winnende team bekend en wordt onze enige echte hoofdprijs uitgereikt. Naderhand krijgen jullie alle filmbestanden digitaal toegestuurd met alle kiekjes die jullie hebben gemaakt!

Programma-indicatie:

15.00 - 15.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg
15.30 - 17.00 Puzzeltocht deel 1
17.00 - 17.45 Voorgerecht
17.45 - 18.45 Puzzeltocht deel 2
18.45 - 20.15 Hoofd- en nagerecht
20.15 - 20.30 Prijsuitreiking

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Tijdens ontvangst een drankje (bier van de tap, huiswijn, fris, koffie of thee)
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Een camera voor elk team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

vanaf 10 personen € 69,50: NU € 67,50 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan