Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game in Leuven

Details over dit uitje

Beleef tijdens de Sex and the City Game in het centrum van Leuven een doldwaze en onvergetelijke dag met al uw vriendinnen.

Bij aankomst worden jullie in stijl ontvangen, erna wordt het gezelschap verdeeld in teams. Beleef een echt avontuur tijdens een van de hilarische opdrachten, denk bijvoorbeeld aan een stiletto hardloopwedstrijd, een feestelijke live-act op straat, een flirt-contest, een zoektocht naar de Mr. Big en nog veel meer opdrachten. Achteraf krijgt de beste groep de enige echt Sex and the City hoofdprijs.

“The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you that you love, well, that’s just fabulous.” – Carrie

Natuurlijk kunnen wij jullie vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje helemaal op maat maken. Jullie kunnen hierbij denken aan een aansluitend drie gangen diner met een spetterende stripact als surprise voor de aanstaande bruid.

Inclusief:
  • Jullie eigen Mr. BIG als begeleider
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Uitleg programma
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Consumptie
  • Prijs voor het winnende team

Bekijk al onze verrassende vrijgezellenfeesten in hartje Leuven. Elk arrangement is naar wens aan te passen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan