Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Leuven

Details over dit uitje

Leuven Events biedt u de Escape City Game aan in hartje Leuven waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Het is van groot belang om samen een team te zijn, jullie taak is om zo veel mogelijk gegijzelden te bevrijden uit de handen van de gemene Dr. Crypto.

Bij dit spannende, interactieve, virtuele spel is het aan u de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen voordat de klok op 0 staat!

Het kan eenvoudig klinken maar dat is het niet! Bewapend met een tablet gaat u op pad door het centrum van Leuven, om zoveel mogelijk gegijzelden te bevrijden. Steeds meer verschijnen hints op uw scherm of in de stad zelf te zien. Oplettendheid is dus het sleutelwoord om de missie tot succes te brengen. U heeft geld om te onderhandelen, maar hoe gaat u daarmee om? Het team dat het meeste geld over houd mag zich de uiteindelijke winnaar noemen van de Escape City Tablet Game in Leuven. De winnaar wordt bekend gemaakt onder een welverdiend drankje.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een consumptie
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Leuven Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan