Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oud-Vlaamse Spelen in Leuven

Details over dit uitje

Tijdens deze Oud-Vlaamse Spelen in het hartje van Leuven gaan die telefoons, Ipads en overige technologie lekker in de tas. We gaan die ouderwetse spelletje spelen die voor onze voorouders niet meer als normaal waren (toen was er nog geen technologie).

Vroeger waren deze spelletjes helemaal normaal, inmiddels is iedereen ze al weer vergeten. Nou ja, de huidige tijd is ook geweldig en vaak veel comfortabeler... Maar toch, gezamenlijk spelletjes doen is en blijft leuk, daar kan geen spelcomputer ooit tegenop! We nemen u mee naar een gezellige locatie in het centrum van Leuven, waar een aantal originele Oud Vlaamse Spelen en spelletjes voor u klaar staan.

Uw gezelschap wordt opgesplitst in teams, heerlijk tegen elkaar strijden! Spirit en teambuilding zijn hier de keywords. Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

Een aantal voorbeelden van de spellen zijn (nee dit zijn ze niet allemaal, we houden een paar achterwegen):

- Stokvangen
- Gatenkaasspel
- Bibberspiraal
- Mikado
- Labyrint

KORTING:

vanaf 20 personen € 25,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan