Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Leuven

Details over dit uitje

Tijdens uw rit naar Leuven centrum voor een gezellig middagje winkelen, krijgt u een telefoontje dat een moord is gepleegd. HELP! De politie krijgt het niet opgelost, ze schakelen uw hulp als freelance detectives in.

Aangekomen in de stad word de groep opgedeeld in teams. Iedereen krijgt het dossier met alle gegevens. In het dossier staat onder andere de informatie waarmee u het moordwapen, moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Verken de stad, ondertussen krijgt u sms’jes met meer aanwijzingen. Wie, waar en met wat de moord gepleegd is zal door u opgelost worden.

Voor de moord te onderzoeken krijgt u twee uur de tijd. U heeft dus geen tijd voor een kopje koffie tussendoor, het word aanpoten! Na de twee uur levert u uw onderzoeksresultaten in bij onze spelleider. Onder genot van een welverdiend drankje zal bekend gemaakt worden welk team de moord heeft opgelost of het dichtste bij zit. Dit team mag zich de winnaar van het Flikken Leuven stadsspel noemen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan