Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Leuven

Details over dit uitje

Met een groot aantal mensen op stap in de mooiste stad van Vlaams-Brabant? Leuven Events is hèt adres voor het speciale ´Grote Groepen Arrangement`. Groot omdat er geen maximum bestaan aan het aantal deelnemers en….Supergroot in keuzevrijheid! Je stelt namelijk geheel op maat een volledig dag- of avondvullend programma samen voor een groepsuitje met familie of vrienden of een bedrijfsuitje met collega´s of zakenpartners. Gewoon, zoals jij het wilt, met of zonder uitgebreide gastronomische bezoekjes, rondleidingen, entertainment, outdoor City Games of tal van andere activiteiten waarvan jullie houden.

Regelmatig krijgen wij de vraag om een groepsactiviteit voor grote groepen voor meer dan 50 personen te organiseren. Alles wordt door ons geregeld, denk bijvoorbeeld aan vervoer, lunch of borrel. Wij regelen uw arrangement van A tot Z en bekijken samen in detail waar we meer tijd moeten uittrekken of welke restaurants geschikt voor jullie zijn.

In overleg stellen we een fantastisch arrangement samen, uiteraard rekening houdend met bijvoorbeeld het budget, voorkeuren, dieetwensen, etc. ’s-Ochtends wordt het voltallige gezelschap hartelijk ontvangen met koffie en gebak en hebben jullie de keuze uit verschillende stadstours. ’s-Middags, na de gezamenlijke lunch, kiezen jullie uit diverse speurtochten, outdoor City Games en tientallen andere activiteiten.

Uiteraard is een luxe diner een kroon op dag. Leuven is een stad die staat hoog aangeschreven als het gaat om gastronomisch genot. Bij Leuven Events weten we alle toprestaurants te vinden die grotere groepen kunnen huisvesten.
Meer weten? Neem contact op met onze medewerkers en bespreek jullie Grote Groepen Arrangement van A tot Z!

Programma-indicatie:

10.00 – 10.30 Ontvangst met koffie en gebak
10.30 – 12.30 Rondleiding(en) naar keuze
12.30 – 14.00 Lunch
14.00 – 17.00 Spelprogramma(‘s) naar keuze
17.00 – 18.00 Borrel
18.00 – 20.00 Diner

Het Grote Groepen Arrangement; niks is onmogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan