Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Leuven

Details over dit uitje

´s-Avonds op stap door de gezellige binnenstad van Leuven en zoek je nog een origineel event voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje? Het Stand Up Comedy Diner van Leuven Events combineert het beste van de Vlaams-Brabantse humor met de gastronomische verwennerij van de beste Leuvense chefs! Reserveer het Stand Up Comedy Diner en ontspan tot in je kleine teen!

Je geniet niet alleen van overheerlijke gerechten, onze stand-up comedian zal jullie tijdens dit diner met zijn beste grappen vermaken. Dit evenement is dan ook zeer geschikt voor een leuke avond uit met familie, vrienden of collega's.

Het is een heerlijk avondprogramma vol afleiding, verwennerij en buikschuddende verhalen. Uiteraard voorzien van de nodige improvisaties en scherp commentaar op het dagelijkse leven.

Veel plezier en tot ziens in het door jullie uitgekozen Stand-Up Comedy restaurant!

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele Stand-up Comedian
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan