Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotopuzzeltocht in Leuven

Details over dit uitje

Wilt u alle bezienswaardigheden van Leuven op een unieke manier ontdekken? Doe dan nu deze Get the Picture fotopuzzeltocht! Het is een speurtocht in combinatie met een stadswandeling. Leuven Events maakt van elke amateurfotograaf een vrolijkere avonturier.

Uw gezelschap wordt bij ontvangst verdeeld in verschillende teams. Onze begeleider zorgt ervoor dat u goed voorbereid vertrekt. U ontvangt een routekaart en verschillende opdrachten. Bonuspunten zijn te scoren als u bijvoorbeeld een BV fotografeert, de burgemeester op foto weet te zetten of een vlaai op een originele wijze portretteert (dat moet niet al te moeilijk zijn).

De jury kiest vervolgens de winnaar die er met de 'Get the Picture' hoofdprijs vandoor gaat! Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd.

Geniet van deze pittoreske speurtocht door de mooiste stad van Nederland en maak de mooiste foto’s! En niet alleen van uw vriend of vriendin natuurlijk! Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Alle filmbestanden worden digitaal nagestuurd
  • Teambuilding
  • 1 consumptie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan