Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Leuven

Details over dit uitje

Vrijgezellenfeest in stijl afsluiten of juist beginnen? Bij Leuven Events boek je zo´n echte klassieke mannenavond: vlees en bier geeft plezier! De Diner Grillrestaurant - Kroegentocht van Leuven Events zorgt voor een goed begin van de avond.

18.00 - 20.00 Diner Grillrestaurant

Het Diner Grill & Kroegentocht arrangement van Leuven Events in Leuven begint natuurlijk met het eten van een goed stuk vlees in één van de beste gastronomische eetpaleizen van Leuven. Voor de vegetarische medemens zoeken wij uiteraard een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

Na het diner gaan jullie samen met een ervaren Leuvenaar op pad. Je bezoekt tijdens de kroegentocht Leuvens mooiste, bijzonderste en gezelligste kroegjes. In ieder etablissement krijg je iets te horen over de historie van het café en haar eigenaren, uiteraard geheel op komische wijze uitgelegd. Je kunt in ieder café een drankje uitkiezen (de drankjes zijn echter voor eigen rekening).

Enne... wees gerust: de gids weet de weg terug!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in grillrestaurant
  • Vakkundige begeleiding
  • Bezoek aan vier gezellige Leuvense kroegen
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan