Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Leuven

Details over dit uitje

In het centrum van Leuven kunt u nu het ultieme vrijgezellenfeest vieren: The Wedding Planner. Dit is een virtuele game en met behulp van een tablet gaan jullie opdrachten uitvoeren dwars door het centrum van Leuven.

Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog bijna niets geregeld, dus aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken.

In diverse teams gaan jullie deze virtuele game spelen in het centrum van Leuven. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid.

Ondertussen is het belangrijk om munten te verzamelen, hiermee moeten de zaken en producten betaald worden die nodig zijn voor de bruiloft. Zoals de ringen, de jurk, de taart etc. deze producten dienen vervolgens afgeleverd worden op het Stadshuis of op de feestlocatie. Maar schiet op, de bruiloft is al over een paar uur, er is geen tijd te verliezen!

Om deze game meer realistischer te maken zijn enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Hierbij kunt u denken aan de limousine chauffeur en de fotograaf. Maar kijk uit, die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien, zullen zij het feest flink verstieren. Ontwijken dus! Na afloop van de tablet game wordt onder het genot van een drankje het winnende team gehuldigd.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 consumptie
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!
Er bestaat ook een mannelijke variant: The Hangover.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan