Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met diner en pokerworkshop in Leuven

Details over dit uitje

Iets bijzonders organiseren in de gezellige binnenstad van Leuven samen met vrienden of collega´s? Leuven Events biedt iedereen die van het pokerspelletje houdt een compleet verzorgde Pokeravond inclusief 3-gangen diner en dat alles vakkundig begeleidt en becommentarieert door een echte pokerprofessional. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s, vecht en bluf jezelf naar de overwinning en pak die prijs! Als de strijd is gestreden staat er een heerlijk diner in een uitstekend Leuvens restaurant voor jullie klaar!

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Deze pokeravond van Leuven Events begint met een gezellige workshop Pokeren zodat jullie de fijne kneepjes van dit spel van A tot Z wordt uitgelegd. Vergeet je zonnebril niet, trek je beste pak aan en neem plaats aan de pokertafel. Jullie avondje in Leuven begint in stijl!

Onze professionele pokerinstructeur laat geen detail onbesproken. je maakt kennis met alle in’s en out’s van het pokeren en leert het bijbehorende jargon, van ´Add-on` tot aan de ´Winner’s Circle`. Tevens wordt jullie geleerd relaxt om te gaan met verschillende tactieken en strategieën. Ontspanning is dan ook het toverwoord.

Vervolgens wordt al jullie geleerde kennis op de proef gesteld met een onderling toernooi. Bluf en win! De regels ken je inmiddels, die pokerface zal je echter zelf moeten ontwikkelen… Succes!

20.00 – 22.00 Diner

Na de cursus nodigen wij jullie uit voor een uitgebreid 3-gangen diner in een door ons speciaal geselecteerd restaurant.

Let op!

Maximaal 10 personen per tafel.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel en attributen
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan