9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 172 reviews
+32 1 698 01 20
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape Room Leuven

Houdt u van raadseltjes? En vindt u het heerlijk om te winnen? Dan is een escape room wat voor u! Trommel wat vrienden, familie of collega’s op voor een leuk uitje in Leuven: een escape room! Terwijl de klok doortikt, moet u rustig blijven en slim raadsels oplossen. Tik-tok, tik-tok … Ontsnapt u in een nieuwe toptijd? Als u nog een escape room zoekt: de nieuwste en beste escaperooms vindt u bij Leuven Events! 

Stel al je vragen aan Nicky!
Filter
Budget
330
Aantal personen
Type uitje
bedrijfsuitjes in Leuven
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Escape Room
  • Verwijder alle filters

 

Een spannende escape room Leuven

Heeft u uw team klaar? Dan is het tijd om te kiezen tussen onze escape rooms in Leuven! Deze Escape room Leuven test uw stressbestendigheid! Bent u goed onder tijdsdruk en kunt u logisch blijven denken om alle raadsels en puzzels op te lossen? Kies dan voor onze escape room Leuven! Een escape room is trouwens ook heel leuk als teambuilding! 

U kunt ook de Lasershoot & escaperoom in Leuven kiezen. Dit combi-uitje is leuk als uitje met vrienden, maar kan evengoed een toffe bedrijfsactiviteit zijn of gedaan worden als vrijgezellen-uitje. Tijdens deze leuke activiteit gaat u eerst lasershooten; nu is het ieder voor zich! Probeer de anderen in het spel neer te schieten … en ontsnap zelf aan de dood! Ren dus snel, verstop u goed en maak u klaar voor de aanval! Na het lasershooten, krijgt u een lekker drankje en kunt u even uitrusten. Hopelijk is er niet te veel wrok na het lasershooten, want hierna moet u als één team werken om te ontsnappen uit de escape room! U heeft 60 minuten en de klok tikt! Kunt u samenwerken met de rest van uw team op een stressloze en logische manier? Of wordt de stress u en uw team teveel? Test het uit in onze escape room Leuven! 

De stad als uw escape room Leuven

Behalve een echte escape room in Leuven, vindt u bij ons ook leuke escape games. Tijdens deze spellen wordt de stad uw escape room! Tijdens onze Escape City Tablet Game in Leuven gaat u met een aantal spelers aan de slag om gegijzelden vrij te krijgen, die gevangen zijn door de gemene Dr. Crypto. Tijdens dit interactieve spel doorkruist u de hele stad, van de Grote Markt tot de kleine straatjes. U krijgt een iPad mee, die aftelt … Lukt het u, samen met uw vrienden, familie en collega’s om deze ‘great escape’ te regelen vóór de klok op 0 staat? Veel succes! 

Service van Leuven Events

Leuven Events is al jaren dé expert in leuke uitjes in Leuven. Zoekt u toffe bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of een uitje op maat? Dat kunnen we voor u doen! Zo beleeft u een prachtige tijd in deze mooie stad. Heeft u nog vragen over één van onze uitjes of één van onze escape room Leuven arrangementen? Neem dan contact met ons op!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan