Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Leuven

Details over dit uitje

Zoek je een avontuurlijk, gezellig en uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje voor vrienden of collega´s in het centrum van Leuven? Bij Leuven Events boek je allerlei leuke outdoor spelprogramma´s in combinatie met heerlijke gastronomische verrassingen. Lunch-Escape City- `Pintje pakken´ is een middag verdeeld over drie etappes, uitdagende en feestelijke etappes! Hieronder meer uitleg over het spel en het programma:

13.00 - 14.00 Lunch
De middag begint met een uitgebreide lunch in een voortreffelijk restaurant in het centrum van Leuven. Zowel op de Grote als Oude Markt weten wij de beste eethuizen voor jullie gezelschap te vinden!14.00 - 16.00 Escape City Tablet Game
Escape City is een outdoor City Game en gaat om het bevrijden van gijzelaars uit de handen van een gevaarlijke crimineel. In teams doorkruizen jullie het centrum van Leuven om aanwijzingen te vinden over waar de gijzelaars worden vastgehouden. Je speelt niet alleen tegen de klok maar ook tegen de andere teams. De tijd tikt door dus er mag best wat tempo achter zitten. Met behulp van een tablet gaan jullie aan de slag. De gegijzelden moeten binnen anderhalf uur bevrijd worden. Via het tablet krijgen jullie aanwijzingen door en kan je locaties op de kaart zien.

16.00 - 17.00 Borrel
Tijd om uit te rusten. Dr. Crypto is verslagen en de gegijzelden zijn veilig. Tijdens deze borrel krijgt het winnende team een kleine attentie aangeboden.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele begeleiders
  • Tablets
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan