Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Leuven

Details over dit uitje

De vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL, samen met zijn of haar team gaan ze de knotsgekke belachelijke opdrachten uitvoeren in het centrum van Leuven. Het overtreft zeker de stoutste verwachtingen!

Voor deze “nog steeds vrijgezellen” aanstaande is het een fantastisch event. Geen saaie kroegentocht of een ander standaard uitje. In The Candyman beleef je de leukste avonturen, de Candyman/girl likes to pose, hug, dance, drink and party. Iedereen doet gezellig mee! Een voorbeeld van een opdracht kan zijn: een gek dansje op straat, een spontaan interview met een voorbijganger en nog veel meer!

Mocht het vrijgezellenfeest voor en de bruid en de bruidengom zijn? Dit is geen probleem voor ons!
Tegen een kleine meerprijs kan de bruid en de bruidengom verkleed gaan als Candyman en Candygirl, ze zullen beiden met hun eigen team op avontuur gaan. De partners komen elkaar natuurlijk heel “toevallig” tegen in het centrum, met een bijpassende opdracht. Dit is de ‘Candyman Battle’ dit zal de stad op haar grondvesten doen schudden.. De twee teams strijden om de enige echt Candyman hoofdprijs in ontvangst te nemen.

Het gehele spel wordt met camera vastgelegd voor later. Hilarisch dus! Afsluitend bezoekt u samen een gezellig café, hier wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het beste team. De filmpjes worden u later digitaal toegestuurd, zodat u deze knotsgekke dag thuis kunt herbeleven.

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 consumptie
  • Prachtig Candyman- / Candygirlsuit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Digitale filmbestanden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan