Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pain Game in Leuven

Details over dit uitje

Midden in het centrum van Leuven wordt jullie pijngrens getest! Voor de mannen onder ons wat vaker zeggen dat niks pijn doet, is dit wel echt zo of zijn dit praatjes. De Pain game van Leuven Events is het ultieme spelprogramma voor groepen vrienden, collega’s of een vrijgezellenfeest om hun zenuwen en pijngrens te testen.

Het spel wordt gespeeld in teams en elk team zal na drie foute antwoorden een zeer uitdagende, smerige of een vieze opdracht moeten uitvoeren. Wie van jullie kan zijn zenuwen in bedwang houden? Een paar voorbeelden van deze fantastische opdrachten zijn: zweepklappen, kaarsen uitdoven op een lichaamsdeel of met een paint-gun op je blote bovenlijf laten schieten.

Tussendoor pakken we een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje, dan kunnen jullie even op adem komen… De Pain Game is niet geschikt voor angsthazen, wel hét geschikte spelprogramma om eens al je fobieën uitgebreid te testen. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Combineer deze Pain Game van Leuven Events met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Leuven! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit sensationele spelprogramma van Leuven Events kan je natuurlijk geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere originele spelprogramma's in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan