Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Het Zot van Vlaanderen Dinerspel in Leuven

Details over dit uitje

Test nu je kennis over ´den Belg`, het land en haar inwoners en beantwoord komische vragen tijdens een heerlijk diner. Dit is wat je kunt verwachten tijdens Het Zot van Vlaanderen Diner van Leuven Events.

Tijdens deze zotte quiz krijgt zullen jullie versteld staan van de vragen die jullie in de schoot geworpen krijgen! Deze vragen zijn verrassend en onthullend maar bevatten ook informatieve feiten over de Vlaamse medemens, het intieme gedrag van de gemiddelde Belgische burger afgewisseld met energieke en vrolijke muzikale fragmenten. Je kunt op alle vragen een antwoord krijgen door simpelweg alle ronden van deze quiz te spelen.

We hebben diverse petjes, sjaaltjes en andere attributen voor jullie in de aanbieding waarmee jullie helemaal klaar zijn voor de strijd. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk Vlaams-Brabants 3-gangen diner. En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte 'Zot van Vlaanderen’ Award!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan