Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Leuven

Details over dit uitje

Wie kent hem niet? De hilarische film: The Hangover. In het centrum van Leuven kunt u de film op een virtuele manier beleven, een game met actie, spanning en hilariteit.

Tijdens de vrijgezellenavond (gisteren) hebben jullie van alles uitgespookt waaronder: verloren tanden, afgrijselijke tatoeages, gestolen portemonnees en natuurlijk knallende koppijn. Een ding zijn jullie vergeten.. het huwelijk is vandaag! Alles maar alles moet nog geregeld worden.

Jullie zijn opgedeeld in teams, met per team een tablet ter beschikking. Jullie worden kriskras door Leuven geleid met als doel om munten te verzamelen. Met deze munten dienen de zaken geregeld te worden, zoals het herstellen van je gebit of het afbetalen van de ringen.

Om deze hectische dag nog hectischer te maken lopen die leuke striptease danseressen van vannacht, de ex en de schoonmoeder in de stad! Ontwijk deze allemaal, valt dit huwelijk nog te redden? Na afloop wordt onder genot van een welverdiend drankje het winnende team bekend gemaakt.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 consumptie
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: The Wedding Planner.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan