Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Dinerspel in Leuven

Details over dit uitje

´s Avonds een feestelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een voortreffelijk restaurant in het centrum van Leuven? Leuven Events organiseert het ´PubQuiz Diner`, een gastronomische verwennerij in combinatie met een uitdagende quiz. Ideaal voor een groepsuitje of bedrijfsuitje met vrienden, familie of collega´s! Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende hits en tal van andere quizonderdelen zoals geschiedenis, sport en andere onderwerpen. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk diner!
Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op jullie afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Koen Wauters eigenlijk? Hoe oud zijn de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff? Of zijn deze namen al compleet gewist uit het collectieve geheugen? Noem 3 liedjes van Helmut Lotti?
Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin jullie alleen de antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor jullie in goede banen te leiden. Deze PubQuiz zeer geschikt om jullie groepsuitje in Leuven af te trappen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan