Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestavond in Leuven

Details over dit uitje

Bedrijfsparty organiseren of zomaar een toffe party met vrienden of familie? Voor elk bedrijfsfeest, groepsevent of vrijgezellenuitje heeft Leuven Events een geschikt ´Feestavond´ klaar staan op een gezellige toplocatie in het centrum van Leuven. Moet het groot, groter of zeer plezant en uitbundig? Dan zij wij gegarandeerd van de partij met het beste entertainment, de lekkerste muziek en de mooiste aankleding! Stijl is een woord waar wij ons in kunnen verliezen!

Willen jullie het klein aanpakken of helemaal losgaan? Zoek je een flinke dansvloer en een paar gezellige hostesses die alles in goede banen leiden? Bij Leuven Events kan je gewoon alles regelen!

Een bijzonder familiefeest organiseren? Hier ons standaard recept: Jullie luisteren tijdens het eten en drinken naar de prachtige muziek van de accordeonist en jullie ervaren de originele Vlaams-Brabantse gezelligheid. Nadat jullie allemaal lekker gegeten en gedronken hebben, worden jullie getrakteerd op een optreden van onze entertainer. Hij of zij luistert het feest op en met het repertoire van beroemde internationale artiesten of zet zijn polonaiserepertoire in. Vraag vrijblijvend een offerte aan en plan jullie feestavond van A tot Z. Veel plezier!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Artiest / DJ
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Toplocatie centrum Leuven
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan