Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Old Leuven

Details over dit uitje

Bent u een geschiedenis fan en wilt u meer weten over de geschiedenis van Leuven? Boek dan nu deze Old Leuven speurtocht! Ontdek de oudste gedeelten van de mooie stad, met een roemrijke historie vol boeiende verhalen.

Uw gezelschap wort ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen. U gaat de speurtocht lopen aan de hand van een oude kaart en ieder team bepaald zijn eigen route door het centrum. U bezoekt de verschillende monumenten en gaat met onze gids op stap in de geschiedenis. Verschillende opdrachten liggen voor u klaar in de ontdekkingstocht.

Makkie denkt u? Los onderweg eerst maar eens alle vraagstukken op en verdien daarmee Oud-Vlaamse Duiten. Aan het einde van de dag zal, onder het genot van een drankje, aan de hand van het aantal verdiende Duiten bepaald worden of het wel zo makkelijk was..

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie
  • Vakkundige begeleiding
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Leuven Events ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan