Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Strip Tekenen in Leuven

Details over dit uitje

Altijd al fan geweest van striptekeningen? Kom dan nu onze workshop strip tekenen volgen in het centrum van Leuven!

Voordat u begint met uw eigen striptekening, wordt u feilloos uitgelegd hoe u een goed stripfiguur maakt. U gaat zelf aan de slag om een leuk verhaal te bedenken (of deze had u al bedacht) rondom uw figuur. Hoe leuk is het om een verhaal te gebruiken uit uw bedrijf of vriendengroep of familie, wat zich heeft afgespeeld om dat verhaal in een stripvorm neer te zetten. Iedereen uit de groep kan dan hun eigen deel tekenen, zodat het later een groot verhaal wordt.

Bekijk uw collega’s, vrienden of familie eens met andere ogen! Wie speelt de hoofdrol in uw eigen stripverhaal? Is het een actie held of een dier? Alles is mogelijk in uw eigen striptekening!

Inclusief:
  • Locatie in het centrum van Leuven
  • Vakkundige begeleider
  • Materialen en benodigdheden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan