Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Leuven – Tablet City Game

Details over dit uitje

Kent u het populaire bordspel ‘Kolonisten van Catan’? Leuven Events tovert ‘De Kolonisten van Catan’ om in de Kolonisten van Leuven, een real-life Adventure Game dat LIFE gespeeld wordt in het centrum van Leuven.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt zijn eigen tablet om het spel te kunnen spelen. U krijgt de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Leuven te plunderen. Treed op, redeneer en acteer als een echte kolonist, en probeer de tegenstander de loef af te steken.

De tablet wijst u precies de weg naar waar iets te halen valt. Grondstoffen kunnen verhandeld worden voor extra punten. Op bepaalde locaties moet u ook nog foto-opdrachten uitvoeren. Tijdens deze City Game staat creativiteit en teambuilding voorop. Het winnende team gaat naar huis met een fantastische prijs!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een consumptie
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Leuven Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan