Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Leuven

Details over dit uitje

Bij Leuven Events organiseren we elke week bijzondere spelprogramma´s voor grote en kleinere gezelschappen in het centrum van de stad. Het Wie is de Rat Diner combineert de uitdagingen van een bekend Tv-format als Wie is de Mol en de gastronomische hoogstandjes van de Leuvense keuken. Wie is de Rat gaat om het volbrengen van verschillende opdrachten als team, opdrachten die ondermijnd kunnen worden door een saboteur uit jullie midden. Iemand die wij in het geheim hebben aangewezen. Het is uiteindelijk ook de vraag of jullie achter de identiteit van deze Rat komen!

Jullie spelen het spel in het hartje van Leuven. Jullie gaan de strijd aan tegen elkaar, in verschillende teams. Tijdens het spel genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner verdeeld over drie restaurant op drie gezellige locaties in het centrum van Leuven. De verschillende spelronden zorgen voor een vermakelijk tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren.

Het spelprogramma wordt gespeeld tijdens een aantal spelronden. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in jullie ‘bank’ terecht komt. Spectaculair? Verrassend? De Rat heeft enorm talent om zijn of haar identiteit geheim te houden. De taak van deze oplichter is om uw winstmarges te laten verbleken. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! Veel plezier en eet smakelijk!

Programma indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal, opdrachtenboekje en dergelijke
  • Locatie hartje Leuven
  • Prijs voor het beste team en de slimste rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan