Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Snoepjeswandeling in Leuven

Details over dit uitje

In Leuven houden ze van lekkernijen! Ga samen op stap met een professionele gids van Leuven Events en proef de culinaire verrassingen van de stad. Wat dacht je van het ´Leuvense Fonske´, een overheerlijke praline die al 20 jaar niet meer is weg te denken uit de harten van vele Leuvenaren. Maar er is nog veel meer te proeven!

Al deze Vlaams-Brabantse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat je ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!

Van snoepjes uit de oude doos zoals ´neuzen` en ´smoeletrekkers` tot heel verfijnde snoep, ambachtelijke pralines, speculaas, koffie, thee uit alle hoeken van de wereld, confituur, honing en veel meer. Tussen al dat lekkers kunnen de streekproducten van Vlaams-Brabant uiteraard niet ontbreken. Je begrijpt het al, tijdens het oppeuzelen van de heerlijkheden hoor je ook nog eens wat over de historie van de stad Leuven.

Deze tongstrelende Leuvense lekkernijen wandeling is het gezelligste groepsuitje of bedrijfsuitje dat je je kunt bedenken. Voor zowel kleine als grote groepen te boeken. Bij extreem grote groepen zal de lokale middenstand een tandje bij moeten schakelen! Santé!!

Inclusief:
  • Rondleiding met stadsgids
  • Als groepsuitje of bedrijfsuitje in Leuven te boeken
  • Proeverij van diverse lokale lekkernijen
  • Elke dag te boeken bij Leuven Events!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste rondleiding in Leuven

Voor een dagje uit in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard rondleidingen bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dagje Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan