Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Game in Leuven

Details over dit uitje

Op zoek naar een bloedstollend groepsuitje of bedrijfsuitje? Deze outdoor City Game van Leuven Events brengt spanning en sensatie. Jullie gaan op pad door de stad om een moordzaak op te lossen. Dat betekent dat jullie in teams op zoek gaan naar aanwijzingen, tips en getuigen. De dader moet opgespoord worden en de klok tikt onherroepelijk door.

Als rasechte Sherlocks moeten jullie aan de hand van de informatie die op het tablet verschijnt het mysterie zien op te lossen. Wat is het moordwapen? Wie is de dader? Welk onderzoeksteam weet het snelst de moordenaar in de kraag te vatten?

Jullie groep wordt opgedeeld in teams die tegen elkaar strijden. Omdat deze strijd natuurlijk erg inspannend is wordt dit afgewisseld met wat noodzakelijke ontspanning en gastronomisch genot in drie verschillende restaurants. Om het hele spel uitdagender te maken zijn er ook een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto?

In het eerste restaurant waar het voorgerecht wordt genuttigd, krijgt elk team een tablet (of tablet), een handleiding en een stadskaart uitgereikt. In het laatste restaurant genieten jullie van een voortreffelijk dessert en wordt de hoofdprijs uitgereikt aan de beste speurneuzen. De Sherlocks van Leuven!

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht / speluitleg
12.00 -13.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan