Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Leuven

Details over dit uitje

Ranking The Stars kent u uiteraard van TV, maar u kunt de gehele quiz ook gewoon gezellig met vrienden of collega´s spelen in het centrum van Leuven. Stel de meeste ongegeneerde vragen en ontdek de geheimen van uw vrienden of vriendinnen. Leuven Events maakt van Ranking The Stars een feest voor iedereen!

Als eerste wordt jullie gezelschap verdeeld in kleine teams. Met het team worden inschattingen of een ranking gemaakt op de vragen die gesteld worden. De vragen kunnen zijn: Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een `pintje´ teveel? Welke madame staat minstens een uur voor de spiegel?

De eerste en derde ronde:

De quizmaster stelt diverse meerkeuze en open vragen. Geregeld zal een muziekfragmentje ten horen gesteld worden. Wie kent wie echt goed? Wie zou met een ander wel een beschuitje willen eten? Wat wilden ze vroeger worden? Het gaat allemaal onthuld worden!

De tweede en vierde ronde:

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten heeft de quizmaster berekend hoe hoog u geklasseerd bent per kwestie. Tijdens de quiz dient u in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… ziet u zichzelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Wie de anderen het best heeft gerankt mag na afloop onder luid applaus het 'We are the champions' opdragen! Halverwege zal de deelnemer met de tot dan toe laagste score 'The winner takes it all' van Abba moeten 'performen'.


Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan