Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hip & Trendy Party in Leuven

Details over dit uitje

Op de hoogte van de laatste hippe trends wat betreft feesten en party´s? Tijdens de ´Hip & Trendy Party´ van Leuven Events komen jullie het in deze hippe stad wel te weten. De lekkerste muziek, een moderne dansvloer met alles erop en eraan en overheerlijke hapjes, een professionele DJ en allerlei andere evenementen staan op het punt te beginnen. Reserveer een zeer trendy bedrijfsuitje of uitstapje met vrienden in de mooiste stad van Vlaams-Brabant!

Op de dansvloer geniet je van de laatste muziektrends dankzij onze professionele DJ. Hippe gastvrouwen serveren jullie op hippe wijze de heerlijke drankjes die door cocktailshakers met de meest hyperhippe ingrediënten zijn bereid.

Terwijl je van je drankje geniet en een hapje van je hippe hapje hapt, treedt er een zanger en/of zangeres voor jullie op, die uiteraard de nieuwste hits uit de luidsprekers laat knallen.
Deze 4 uur durende party zal worden vastgelegd door een professionele fotograaf die jullie gehele gezelschap zal vastleggen op de gevoelige plaat!

Daarnaast staat er een heerlijk Diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Je geniet onbeperkt van de drankjes uit de Vlaamse bar.

Wij wensen jullie veel plezant plezier en namens het gehele Leuven Events team, santé!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • Hippe DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Cocktailshakers
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

Live optreden trendy artiest
Doorbitch
Hippe gastvrouwen

Beleef de ‘plezantste’ party in Leuven

Voor een plezant feestje of een grotere party in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard themafeesten bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dag, middag of avond in Leuven samen! Bespreek jullie party met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan