Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Leuven

Details over dit uitje

In het centrum van Leuven kunt u nu het ultieme vrijgezellenfeest vieren: The Wedding Planner & een Cocktail Workshop. The Wedding Planner tablet game is een virtueel spel en met behulp van een tablet gaat jullie opdrachten uitvoeren dwars door het centrum van Leuven.

14.00 – 16.00 The Wedding Planner

Bij aankomst word de groep opgedeeld in teams. Met behulp van de tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Ondertussen is het belangrijk om munten te verzamelen, hiermee moeten de zaken en producten betaald worden die nodig zijn voor de bruiloft. Zoals de ringen, de jurk, de taart etc. deze producten dienen vervolgens afgeleverd worden op het Stadshuis of op de feestlocatie. Maar schiet op, de bruiloft is al over een paar uur, er is geen tijd te verliezen!

Om deze game meer realistischer te maken zijn enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Hierbij kunt u denken aan de limousine chauffeur en de fotograaf. Maar kijk uit, die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien, zullen zij het feest flink verstieren. Ontwijken dus! Na afloop van de tablet game wordt onder het genot van een drankje het winnende team gehuldigd.

16.00 – 18.00 Cocktail workshop

Na al die intensieven opdrachten is het nu tijd voor wat ontspanning! Cocktail Time!

Cocktails zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Durf te mixen met verschillende soorten drank, fruit en fris. Ga nu aan de slag als een professionele cocktailshaker tijdens deze workshop in Leuven.

Jullie leren zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden. Door te shaken, stirren, blenden of strainen maakt u de heerlijkste cocktails. Deze workshop staat garant voor plezier, nieuwe ontdekkingen, interactie en verrukkelijke cocktails. De perfecte mix voor een geslaagd uitje!

Het maken van een lekkere cocktail komt neer op uitgebreide kennis over de diverse sterke en minder sterke dranken en smaken, die samen een exotische combinatie vormen. Onze professionele cocktailshakers staan u tijdens deze cursus geheel terzijde.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan