Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Michael Jackson Party in Leuven

Details over dit uitje

De King of Pop is inspiratiebron van dit swingende themafeest. Beleef de Michael Jackson Party van Leuven Events, met dancemoves en moonwalking, het ultieme evenement dat geheel in het teken staat van de beroemdste artiest van de 20e eeuw.

Je herinnert je het vast nog wel, die eerste LP die als een bom insloeg. Tijdens dit speciale feest word je weer eens helemaal gedompeld in de popcultuur van een tijdje geleden!
Je betreedt gelijk het tijdperk van Michael Jackson tijdens de Michael Jackson Disco Show, geheel verzorgt door onze moonwalkende Michael Jackson look-a-like en de spetterende sound van onze DJ die nog steeds die toffe LP´s in de kast heeft liggen. De ruimte is geheel in stijl aangekleed volgens de strikte wensen van The King himself! Er staat een heerlijk Diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Je maakt onbeperkt gebruik van de drankjes uit de Vlaamse bar.

Leer de 'moonwalk' en maak dat prachtige dansje. Onder begeleiding van onze eigen professionele dansgod laat hij jullie achteruit schuifelen zoals het hoort! Een korte cursus 'zero-gravity' dansen van de bovenste plank! Haal je glitterbroek maar weer uit de kast want dit wordt weer feesten tot in de late uurtjes.

Ondertussen neemt onze professionele fotograaf alle 'moves' op voor het nageslacht! Wat een thriller!

Inclusief
  • Ontvangst met bubbels
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Video Wall met clips van Michael Jackson
  • Witte handschoen voor iedereen
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- 2 Party Girls
- Michael Jackson look-a-like
- Workshop 'Moonwalken'

Beleef de ‘plezantste’ party in Leuven

Voor een plezant feestje of een grotere party in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard themafeesten bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dag, middag of avond in Leuven samen! Bespreek jullie party met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan