Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot Van Vlaanderen Quiz in Leuven

Details over dit uitje

De Zot Van Vlaanderen Quiz van Leuven Events in Leuven is bedoeld om uw kennis over Vlaanderen eens te testen. U komt meer te weten over de Vlaamse muziek, artiesten, BV´s en nog veel meer interessante onderwerpen met betrekking tot Vlaanderen.

Deze quiz staat garant voor plezier, feest en vertier met vrienden, familie of collega’s. U zult versteld staan van de zeer diverse vragen. De vragen zijn spannend, onthullend maar zullen ook informatieve feiten hebben. Tussendoor wordt afgewisseld met vrolijke muzikale fragmenten.

We hebben diverse petjes, sjaaltjes en andere attributen voor jullie in de aanbieding waarmee jullie helemaal klaar zijn voor de strijd. En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte 'Zot van Vlaanderen’ Award!

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Fraai Decor
  • Rad
  • Leuke kostuums en diverse attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Leuven Events kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan