Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Leuven

Details over dit uitje

Op een sportieve manier Leuven ontdekken? Boek dan nu de fietspuzzeltocht in het centrum Leuven. Alle prachtige monumenten, bezienswaardigheden zijn te bereiken per fiets.

In groepen puzzelt u langs de meest prachtige plekjes van Leuven. Hierbij kunt u denken aan het Groot Begijnhof, het Stadshuis, de Universiteitsbibliotheek of de Pauscollege en nog veel meer bezienswaardigheden. Onze enthousiaste begeleider laat u kennis maken van de leuke extra wetenswaardigheden over deze stad.

Een geruststelling, na al die sportiviteit is er halverwege een pauze ingepland in een gezellig café om wat te drinken en op adem te komen. De resultaten en uw eindtijd leiden uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 2 consumpties
  • Fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De puzzeltochten van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Leuven Events ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze fietspuzzeltocht van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan