Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Leuven

Details over dit uitje

En Garde!! Heeft u altijd al eens willen schermen als een professional en de ander de hoek in willen drijven met uw angstaanjagende technieken? Deze workshop is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsuitjes of evenementen in groepsverband. De workshop heeft zeer zeker ook een competitief element.

Als eerste krijgen de deelnemers nauwgezet uitleg over hun persoonlijke uitrusting wat bestaat uit: het vest, masker en de handschoenen. Vervolgens besteden we de aandacht aan de diverse schermtechnieken en strategieën.

De eerste rondes gaan van start! Aan het begin van het schermduel wordt er eerst gegroet. Soepel voetenwerk wordt gecombineerd met het aanvoelen van de zwaktes van de tegenstander. Je maakt direct gebruik van de zonet geleerde aanval- en verdedigingstechnieken. Aan het einde van de wedstrijd is het gebruikelijk om elkaar weer te groeten.

Een schermduel is enerverende topsport, dat ontdekt u als uw gezelschap tegen een ander team zal moeten strijden om de eer en glorie van Vlaanderen. Stap de schermpiste op met vertrouwen en bravoure! Nog even en u kunt zich opgeven voor de Olympische kampioenschappen. Maar voordat het zover is, gewoon blijven oefenen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding door scherminstructeurs
  • Individuele competitie en groepscompetitie
  • Veiligheidskleding en instructie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Deze workshop is excl. de zaalhuur.

De workshops van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan