Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Boogschieten bij Leuven

Details over dit uitje

Bij de Workshop Boogschieten in Leuven, gaan we iedereen leren om professioneel boog te schieten met een hand- of kruisboog! Deze workshop is voor allerlei soorten groepsuitjes geschikt. Een dagje weg met de familie, vriendengroep of een bedrijfsuitje wordt door deze workshop een stuk sportiever zonder dat je geheel uitgeput raakt, zodat genoeg energie overblijft om eventueel nog iets leuks te doen. Op het einde van de workshop voelt u zicht een echte Robin Hood, zonder te knipperen raakt u uw doel tot op een centimeter nauwkeurig.

Tijdens de workshop is het belangrijk dat alles veilig gebeurd. Om deze reden krijgt u eerst geleert welke schiethouding het beste bij u past, dit hangt af welk oog het dominantste is. U houd de boog vast met de hand tegenover het dominante oog. Als u de schiethouding onder controle heeft is het belangrijk dat u weet waarop u moet richten, met name waarop niet!

Na de uitgebreide inleiding door de ervaren begeleider, mag u zelf gaan oefenen met oefenpijlen. Hierna begint de individuele competitie. De spannende finale komt in zicht, wie kan het beste met pijl en boog schieten? De belangrijke vraag die eindelijk beantwoord gaat worden. De finale wordt gespeeld in teams om punten. Na de finale wordt een groepsfoto gemaakt in Robin Hoods stijl, om de workshop feestelijk te herdenken.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding door booginstructeurs
  • Individuele competitie en groepscompetitie
  • Veiligheidsinstructie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op: prijs is exclusief zaalhuur.

De workshops van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan