Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Brunch in Leuven

Details over dit uitje

Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Leuven Events.

Tijdens dit culinair uitje leert u iets over de geschiedenis en de omgeving van deze Vlaamse stad. U kunt zelf de restaurants uitzoeken op deze manier stelt u uw eigen Leuvense brunch samen, dat wordt smullen geblazen!

Onze stadsgids verzorgt een spectaculaire route voor u en daarnaast geniet u van een heerlijk drie gangen brunch menu. In de tussentijd vertelt uw gids de ene anekdote na de andere en zo leert u steeds meer over deze mooie stad.

Na elk gedeelte van de rondleiding wordt het gezelschap door de gids afgezet bij het volgende restaurant. Heerlijk opwarmen in voordat u de kou weer moet trotseren!

Vergeet uw mutsen, sjaals en handschoenen niet!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Rondleiding
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Rondleiding
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan