Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Winter Dinner Tablet Game in Leuven

Details over dit uitje

Wilt u deze winter een moderne, virtuele GPS game spelen met familie, vrienden of collega’s en tussendoor ook nog lekker knus dineren? Leuven Events maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis met de Empire City Winter Dinner Game. U kunt kiezen voor het Empire City Game of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, dit is net een andere variant maar zeker niet minder leuk! Dit arrangement is zeker ook geschikt voor een vrijgezellenavond!

Maar hoe werkt het Empire City Game nu precies? Nou dat vertellen we u graag.. U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Van onze spelbegeleider krijgt uw team meerdere tablets met GPS software mee. Deze tablets zijn uitgerust met speciale software, op deze telefoon ziet u een plattegrond van de door u uitgekozen stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog veel extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen “in te sluiten” komen deze in uw portefeuille, maar let op: als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Doe uw best en word de Empire City Game King of Queen!

Wees gerust, wij zorgen ervoor dat u met een volle maag naar huis vertrekt. Tijdens deze game schuift u aan in drie verschillende restaurants voor een voortreffelijk gerecht. U kunt hierbij kiezen uit een heerlijke winterse stamppot, erwtensoep of gewoon de Franse keuken. Dit zijn belangrijke details die u natuurlijk vooraf met ons kunt afstemmen. Wie weten als geen de lekkerste dineradressen voor u te reserveren!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Leuven Events kunt u elk arrangement op maat reserveren, ook indien u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard voor het minimale aantal personen betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan