Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Game in Leuven

Details over dit uitje

Wilt u voor een keer in de huid van een crimineel of van een jager kruipen? Tijdens de Hunted Tablet game in Leuven ervaart u het allebei, vanaf het moment dat u uit de gevangenis bent ontsnapt maar dan gaat het pas echt beginnen…

Het gezelschap wordt opgedeeld in teams van 3 tot 5 personen. Elk team wordt voorzien van een GPS tablet, waarop u een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages ziet. U bent ontsnapt uit de gevangenis en nu.. direct een grote slag slaan in het centrum van Leuven natuurlijk! Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de premiejagers liggen op de loer. Met deze tabletgame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid.

De jagers zeten alles op alles om de criminelen op te sporen. De prooien dienen uit de handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd moeten ze zoveel mogelijk kluizen kraken. Op het moment als een kluis gekraakt word gaat het alarm af en wordt de positie van het desbetreffende team gedeeld naar de andere teams. Dit betekend: WEGEWEZEN! Het wordt een echt spannend kat-en-muisspel.

Met jouw team moet je zoveel mogelijk geld verzamelen en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Na afloop worden de winnaars bekend gemaakt onder het genot van een welverdiend drankje.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een consumptie
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:
Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan