Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zot van Vlaanderen Winter Dinerspel in Leuven

Details over dit uitje

Speel het 'Zot van Vlaanderen Winter Dinerspel' van Leuven Events. In het centrum van de stad organiseren wij een ludiek spelprogramma met diner, in deze quiz wordt u beproeft op alle kennis over Vlaanderen en haar cultuur. Bent u klaar voor de strijd?

We combineren uw Quiz met een heerlijke Winterse maaltijd! Misschien kent u het spel wel van tv, het is ongeveer hetzelfde maar ook weer net even anders waardoor de spanning en competitie erin blijft. Dit hele spel is in het thema van Vlaanderen, u zorgt voor een prettige sfeer en wij zorgen voor de slingers en ballonnen.

Buiten daalt de temperatuur onder nul, binnen wordt het steeds warmer. Onze quizmaster stelt uw gezelschap tijdens het dinerspel allerlei ludieke vragen over muziek, artiesten en nog veel meer.

Geniet tussentijds van heerlijke snert, stoofpeertjes, stamppot en vele andere winterse lekkernijen!

Welke Belgische artiest heeft een nieuwe vriendin en hoe heet ze? Welke schaatser bleef nog doorrijden toen hij al lang en breed over de finish was?
Weet u het antwoord? Dan is dit echt iets voor u!

Geniet van deze gezellige locatie in het hart van Leuven en laat het buiten maar lekker waaien! U zit immers knus bij de haard.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Het winnende team ontvangt de hoofdprijs
  • Gezellige locatie hartje Leuven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Leuvense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan