Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Western Party in Leuven

Details over dit uitje

Ervaar het wilde westen, waar cowboys en -girls een Bullride krijgen. De Western Party van Leuven Events speelt zich af in een prachtige enscenering.

De pistolen staan op scherp en de lasso's worden geworpen. Geniet van een speciaal feest in de mooiste stad van Vlaanderen!

We laten u lasso werpen, een paardje berijden en een klein indiaantje pesten! Deze kleine inburgeringscursus zorgt altijd weer voor wat hilariteit. Gooi die lasso gewoon om uw vriendin en kijk eens hoe zij reageert. Of u doet mee met onze paardenrace op ons altijd stilstaande paard en kijkt wie als echt cowboy het wilde dier in bedwang krijgt! Tussen de activiteiten door kunt u even op rust komen en weer wat energie krijgen door te genieten van ons uitgebreid diner in buffetvorm.

Onze vakkundige fotograaf legt al het gestunt vast op de gevoelige plaat, terwijl u een lekker drankje neemt in de saloon en uw revolver op scherp zet! Onze DJ laat intussen uw favoriete muziek horen uit de film 'Once upon a time in the West'.

Na dit enerverende avontuur maakt u zich op voor een originele workshop Line Dancing, waarbij u eindelijk eens de voetjes van de vloer gooit en de boel op stelten zet! Met uw vingers aan uw riem leert u de leukste danspassen!

Even uithijgen bij onze cowgirls met een lekker biertje erbij... uw Western adventure kan niet meer kapot! Gedurende de hele avond mag u onbeperkt gebruik maken van drankjes uit de Vlaamse bar.

Voor u aan deze geweldige Western Party begint eerst aan een uitgebreid Buffet? Vraag naar alle mogelijkheden!

Inclusief:
  • Ontvangst met likeurtje
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Optreden Western zanger(es)
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Verleidelijke Western girls
- Rodeo
- Workshop 'Linedancing'

Reservering voor kleinere groepen:

Het minimaal aantal deelnemers voor dit themafeest van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan