Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Leuven

Details over dit uitje

Lekker wandelen door de binnenstad van Leuven met vrienden of collega´s en lekker Vlaams lunchen in verschillende etappes? Reserveer de Walking Brunch van Leuven Events! Zijn jullie op zoek naar een bijzonder relaxt groepsuitje of bedrijfsuitje? De Walking Brunch is gewoon op z´n Vlaams-Brabants genieten! Onder leiding van een professionele stadsgids nemen we jullie mee naar onder meer het Monseigneur Ladeuzeplein, de Grote Markt en de Oude Markt, het Groot en Klein Begijnhof en voor een bezichtiging van ´Het Fonske´.

Dit arrangement is een culinaire ontdekkingstocht afgewisseld met een ontspannen rondleiding door het centrum van Leuven. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je trek krijgt van deze stadswandeling, onze gids zorgt voor de juiste routing en de leukste weetjes over de stad.
Er staan drie heerlijke eethuizen op het programma, steeds wordt een ander gerecht geserveerd. Wat dacht je van een heerlijk gevulde soep of toast met roerei, een vers broodje met gerookte zalm of brie en een heerlijk dessert in het laatste etablissement? Geniet van de gastronomische verrassingen van Leuven en ontdek de stad van A tot Z!

Programma-indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht
13.45 – 14.45 Rondleiding Leuven deel 1
14.45 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Rondleiding Leuven deel 2
16.30 – 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in drie restaurants naar keuze
  • Stadsgids / begeleider
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maakt jullie hele gezelschap gebruik van ons speciale drankarrangement. En dat betekent onbeperkt genieten van een fris Vlaams pintje, fris, huiswijn, koffie of thee!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan