Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes City Tablet Game in Leuven

Details over dit uitje

De politie van Leuven centrum heeft jullie hulp nodig! Een moord heeft plaatsgevonden en jullie moeten helpen bij het oplossen van deze moordzaak. Kunnen jullie het moordwapen en de dader achterhalen?

Het gezelschap wordt opgesplitst in teams, heeft u de beste speurneus in het team zitten? Samen team gaan jullie de strijd aan, ieder team krijgt een tablet, plattegrond en een handleiding mee. Verzamel zo veel mogelijk aanwijzingen binnen de tijd. Per aanwijzing wordt het steeds duidelijker wie de dader is en welk moordwapen is gebruikt.

Ondertussen moeten er foto opdrachten gemaakt worden. Creëer met jouw team de meest realistische ‘crime-scene’ en maak de meest ‘criminele’ teamfoto! De winnaars worden bekend gemaakt onder het genot van een drankje, zij ontvangen uiteraard een prijs.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een consumptie
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelarrangementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan